eenvoudig
30 min.
bijgerecht
home recepten Gepofte aardappels met bieslook en crème fraîche

Gepofte aardappels met bieslook en crème fraîche

ingrediënten


30 min
1 bosje bieslook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 blokjes boter

dit product is niet beschikbaar

4 aardappels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Wikkel de aardappels apart van elkaar in aluminiumfolie met een klontje boter, 1/2 teentje knoflook en een snufje zout. Rooster de aardappels op de barbecue gaar.
  • 2 Snijd de aardappels open en schep 1 eetlepel crème fraîche op elke helft. Garneer elke helft met sprietjes bieslook, zowel heel als fijngehakt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram