- 1 Schep de biefreepjes om met de gemberpoeder, 2 eetlepels sojasaus, knoflook en peper. Blancheer de pompoenblokjes en spruitjes 2 minuten. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Kook de mie.
- 2 Verhit de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak hierin het vlees in 2 minuten rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en houd warm. Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en roerbak hierin de pompoen en spruitjes 4-5 minuten.
- 3 Meng de sesamolie en de helft van de koriander door de mie. Roer de chilisaus, oestersaus en de helft van de bosui door het groentemengsel. Rooster het amandelschaafsel goudbruin in een droge, hete koekenpan.
- 4 Verdeel de mie over borden en schep de groenten en vleesreepjes erop. Bestrooi met de rest van de koriander, bosui en de amandelen.