-
1
Schep de biefstukreepjes om met
de gember, knoflook, rode peper,
sojasaus en 1 theelepel olie en laat
dit afgedekt circa 30 minuten
marineren.
-
2
Snijd de wortel in dikke,
schuine plakken en blancheer
circa 2 minuten. Giet af en laat
uitlekken.
-
3
Snijd de komkommers
in de lengte door en schep met een
theelepel de zaadjes eruit. Snijd de
komkommers in schuine plakjes.
-
4
Verhit de rest van de olie in een
wok en roerbak hierin de wortel en
ui lichtbruin.
-
5
Voeg de biefstuk toe
en roerbak een paar minuten mee.
-
6
Schep de komkommer erdoor en
roerbak kort mee. Breng eventueel
op smaak met zout of wat extra
soja saus.
-
7
Bestrooi met de
koriander en serveer direct.
-
8
Lekker met rijst.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
145 kcal |
vet |
6 gram |
verzadigd vet |
1 gram |
koolhydraten |
5 gram |
eiwit |
16 gram |