4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Geroosterde gnocchi met sperziebonen en worst

Geroosterde gnocchi met sperziebonen en worst

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

4 varkensbraadworsten

dit product is niet beschikbaar

400 gram cherrytomaatjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

800 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gnocchi over de bakplaat. Besprenkel met de Italiaanse kruiden, 2 el olie en zout, en schep om. Rooster in 10 min. in het midden van de oven goudgeel. Schep om en leg de tomaatjes aan de tak tussen de gnocchi. Rooster nog 10 min.
  • 2 Verhit intussen de rest van de olie in een koekenpan en braad de worsten in ca. 15 min. op een matige stand rondom lichtbruin en gaar.
  • 3 Kook intussen ook de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Giet af, schep om met de kappertjes en breng op smaak met peper. Serveer de gnocchi met de tomaatjes, sperziebonen en braadworst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 681 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 79 gram
eiwit 28 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst