4 personen
eenvoudig
30 min.
bijgerecht
home recepten Geroosterde groenten met balsamicodressing

Geroosterde groenten met balsamicodressing

ingrediënten


30 min
4 personen
100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

16 groene olijven

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

2 aubergines

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Besprenkel de plakken aubergine, paprikastukken, courgetteplakken en tomaten met de olijfolie en bestrooi met zout.
  • 2 Verhit een grillpan of -plaat of gebruik de barbecue. Rooster de tomaten op de snijkanten en leg ze op een schaal. Rooster de overige groenten goudbruin.
  • 3 Maak een dressing van de knoflookteentjes, groene olijven, kappertjes, balsamicoazijn en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Besprenkel de groenten met de dressing en bestrooi met mozzarellastukjes.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté