- 1 Verdeel de kabeljauw in 4 porties. Boen de limoen schoon. Rasp de schil en pers de vrucht.
- 2 Bestrijk de kabeljauw met 1 eetlepel limoensap en laat dit 10 minuten intrekken.
- 3 Schil de nectarines en verdeel deze in stukken. Pureer de nectarine met de rest van het limoensap en roer de limoenrasp, bosui en rode peper erdoor.
- 4 Kook voor de salade de peultjes 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
- 5 Meng de radijs met de peultjes en de munt. Verwarm de sojasaus met de honing, azijn en sesamolie. Giet dit over de peultjes en radijsjes en zet de salade apart.
- 6 Verhit een grillpan. Bestrijk de vis met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
- 7 Rooster de vis in 3-4 minuten per kant goudbruin en gaar. Keer de vis maar één keer om.
- 8 Serveer de vis met de salade en de nectarinesaus, bestrooid met koriander.