4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Geroosterde karbonade met bosui

Geroosterde karbonade met bosui

ingrediënten


20 min
4 personen
2 theelepels sambal oelek

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels ketjap

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamzaad

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel arachideolie

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

4 schouderkarbonades

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de ingrediënten voor de marinade en leg de karbonades hier 30 minuten in (of een dag van tevoren).
  • 2 Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Bestrijk de bosui met olie.
  • 3 Verhit een grillpan of anti-aanbakkoekenpan en rooster hierin de karbonades 5-6 minuten per kant.
  • 4 Leg de laatste 3 minuten de bosuitjes erbij. Rooster intussen het sesamzaad in een droge hete koekenpan.
  • 5 Bestrooi de geroosterde karbonades met sesamzaad en serveer de bosui erbij.

bereidingstip

Lekker met eiermie en broccoli of doperwten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 30 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté