4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, voorgerecht, bijgerecht
recepten Geroosterde little gem met bacon en boerenkaas

Geroosterde little gem met bacon en boerenkaas

ingrediënten


20 min
4 personen
6 eetlepels olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels dijonmosterd

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

50 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

50 gram belegen boerenkaas

dit product is niet beschikbaar

4 kropjes romainesla
4 kropjes little gem

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

8 plakken bacon

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 spiesen

  • 1 Rooster de bacon in een droge, hete koekenpan krokant. Schep uit de pan en houd apart. Meng de olijfolie door het spekvet.
  • 2 Halveer de slakropjes in de lengte. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 3 Bestrijk de slakropjes met het olijfolie-spekvetmengsel en rooster ze rondom lichtbruin in een hete koekenpan.
  • 4 Rijg steeds 1 plak bacon en 1/2 kropje sla in de lengte aan de spiesen. Besprenkel met de dressing en bestrooi met de kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté