4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Geroosterde meloen met mango-koriandersaus

Geroosterde meloen met mango-koriandersaus

ingrediënten


20 min
4 personen
125 gram feta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels munt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar

1 meloen

dit product is niet beschikbaar

1 cantaloupemeloen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

  • 1 Halveer de meloen, verwijder de pitten en snijd de meloenhelften elk in 4 parten. Bestrooi de meloen met peper. Schil de mango, verwijder de pit en pureer het vruchtvlees met de limoenrasp, -sap en 1 eetlepel koriander of munt tot een gladde saus.
  • 2 Rooster de meloenparten op de barbecue tot er grillstrepen ontstaan. Serveer de meloen met blokjes feta en de mangosaus. Bestrooi met extra koriander of munt. Lekker bij geroosterd vlees.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté