4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Geroosterde paprikamix met entrecote en basilicumdressing

Geroosterde paprikamix met entrecote en basilicumdressing

ingrediënten


25 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram rucola
2 biefstukken
2 ribeyes
2 entrecotes
2 teentjes knoflook
1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

olijfolie
3 paprika's

  • 1 Snijd de paprika’s, zonder zaadjes, in brede repen. Besprenkel met olijfolie en rooster in een hete grillpan, op een bakplaat in de oven (220ºC) of op de barbecue.
  • 2 Houd een paar blaadjes basilicum apart voor de garnering. Pureer de rest van de basilicum met de knoflook, 75 ml olijfolie, zout en peper tot een dressing en houd apart.
  • 3 Bestrijk de entrecotes met olijfolie en rooster ze 2-3 minuten per kant in de grillpan, onder de ovengrill of op de barbecue. Snijd het vlees daarna in repen.
  • 4 Verdeel de rucola over borden en leg de paprika en het vlees erop. Giet de dressing erover en bestrooi naar smaak met de kaas. Garneer met de overige basilicum.

bereidingstip

Neem voor de dressing 2 eetlepels groene pesto in plaats van basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 510 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 34 gram
recalls Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier