voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Geroosterde tilapia met paprikasaus

Geroosterde tilapia met paprikasaus

ingrediënten

2 rode paprika's

4 tilapiafilets

2 eetlepels citroensap

125 milliliter visbouillon van tablet

125 milliliter demi crème fraîche

2 eetlepels olijfolie

2 eetlepels bieslook

2 eetlepels peterselie


  • 1 Halveer de paprika's, verwijder de zaadjes en snijd de paprikahelften in blokjes.
  • 2 Bestrooi de vis met zout en peper en sprenkel er citroensap over.
  • 3 Verwarm de bouillon en kook hierin de paprikablokjes 10 minuten.
  • 4 Pureer het mengsel, voeg zout en peper toe en schep de crème fraîche erdoor. Houd de saus warm zonder hem te laten koken.
  • 5 Verhit een grillpan. Bestrijk de vis met olijfolie en rooster de vis 2 minuten per kant. Keer de vis maar één keer om.
  • 6 Verdeel de saus over 4 warme borden. Leg de vis erop en strooi er bieslook over.

bereidingstip

Lekker met gebakken of gekookte aardappelen en worteltjes of doperwten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 20 gram