4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch
home recepten Geroosterde tomaat, pesto en mozzarella

Geroosterde tomaat, pesto en mozzarella

ingrediënten


20 min
4 personen
4 takjes verse basilicum
1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

8 sneeën wit brood

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 grote tomaten

  • 1 Meng de olijfolie met de kruiden en bestrijk de dikke plakken tomaat ermee. Rooster ze onder de ovengrill en laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 2 Bestrijk stevig witbrood met de pesto en beleg de helft met plakken tomaat, plakken mozzarella en wat verse basilicumblaadjes.
  • 3 Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door (kan ook als tosti worden geroosterd).

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 380 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté