2 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Geroosterde tonijnsteak met gele rijst en gepofte tomaatjes

Geroosterde tonijnsteak met gele rijst en gepofte tomaatjes

ingrediënten


25 min
2 personen
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

250 gram minitrostomaatjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar

200 gram basmatirijst

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram tonijnsteaks

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bestrijk de tonijnsteak met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
  • 2 Kook de rijst met de kurkuma in de bouillon en voeg de laatste 5 minuten de doperwten toe.
  • 3 Kruis de tomaten in en rooster ze in een scheutje olijfolie met de knoflook op middelhoge stand in een koekenpan.
  • 4 Verhit een grillpan en rooster de tonijn 2-3 minuten per kant. Keer de tonijnsteaks voor een ruitjeseffect halverwege een kwartslag. Serveer de tonijn op de rijst met de tomaten erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté