4 personen
gemiddeld
40 min.
hoofdgerecht
recepten Geroosterde varkensfilet met sinaasappel en broccoli

Geroosterde varkensfilet met sinaasappel en broccoli

ingrediënten


40 min
4 personen
500 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

750 gram vastkokende aardappels

dit product is niet beschikbaar

4 varkensfiletlapjes

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels sinaasappelsap

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappelplakken beetgaar, giet ze af en laat afkoelen.
  • 2 Meng de peterselie met de geraspte schil van een halve citroen en de rest van de knoflook. Zet dit afgedekt in de koelkast. Snijd de andere helft van de citroen in partjes.
  • 3 Bak de aardappelplakken goudbruin in de olie. Kook intussen de broccoli.
  • 4 Verhit een grill- of koekenpan. Neem het vlees uit de marinade en rooster of bak het 5 minuten per kant.
  • 5 Laat de marinade in een ander pannetje een beetje inkoken. Giet over het vlees en bestrooi het vlees met het peterseliemengsel.
  • 6 Serveer met de gebakken aardappels en de broccoli. Garneer met de citroenpartjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 475 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 32 gram
eiwit 36 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks