- 1 Schep door het vlees de knoflook, zout, peper, 2 eetlepels van de olie en de bouillon. Laat dit 15 minuten intrekken.
- 2 Verhit 1 eetlepel olie, fruit hierin de helft van de ui en het kerriepoeder. Roer de rijst erdoor en bak deze 2 minuten mee. Giet er water op en kook de rijst. Giet deze af en laat iets afkoelen.
- 3 Verwarm de ovengrill of gebruik een grillpan. Haal het vlees uit de marinade en leg het bij gebruik van de ovengrill op de bakplaat.
- 4 Schuif de bakplaat of het rooster met het vlees 15 cm onder de grill en rooster het vlees in 10-15 minuten rondom bruin en gaar.
- 5 Of rooster het in de hete grillpan, onder regelmatig omkeren.
- 6 Verhit intussen de rest van de olie in een wok. Roerbak hierin de rest van de ui en de paprika 4 minuten. Schep de rijst erdoor en bak deze 2 minuten mee. Serveer de kerrierijst met het vlees erop.