4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
home recepten Geroosterde venkel met pancetta en pijnboompitten

Geroosterde venkel met pancetta en pijnboompitten

ingrediënten


25 min
4 personen
25 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram ontbijtspek

dit product is niet beschikbaar

100 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 venkelknollen

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • 2 Halveer de venkelknollen in de lengte en snijd deze helften weer in parten. Leg ze op een bakplaat en giet de olie erover. Schep goed door en maal er wat peper over.
  • 3 Schep de stukjes pancetta en knoflook door de venkel. Schuif de bakplaat hoog in de oven en rooster circa 10 minuten.
  • 4 Neem de bakplaat uit de oven en schep alles om. Bestrooi met de pijnboompitten en rooster nogmaals 10 minuten in het midden van de oven.

bereidingstip

Dit recept is lekker bij gegrilde zalm of kip.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 180 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 9 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté