4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Geroosterde zalm met remouladesaus

Geroosterde zalm met remouladesaus

ingrediënten


20 min
4 personen
citroen
bosje dille
2 kleine zoetzure augurken
1 eetlepel kappertjes
1 sjalot
50 gram mayonaise
100 gram kwark
100 gram zure room
4 zalmfilets

benodigdheden

barbecue

keukenpapier

  • 1 Spoel de zalm onder koud water en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi met zout en peper. Laat staan tot later gebruik.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Rooster de zalm op de huid op de barbecue in 5-7 minuten gaar. Zet eventueel het deksel van de barbecue erop om uitdrogen te voorkomen.
  • 4 Serveer de zalm met de remouladesaus. Lekker met friet en een groene salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 26 gram
recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier