4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Geroosterde zalm met remouladesaus

Geroosterde zalm met remouladesaus

ingrediënten


20 min
4 personen
citroen

dit product is niet beschikbaar

bosje dille

dit product is niet beschikbaar

2 kleine zoetzure augurken

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

50 gram mayonaise
100 gram kwark

dit product is niet beschikbaar

100 gram zure room

dit product is niet beschikbaar

4 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

keukenpapier

  • 1 Spoel de zalm onder koud water en dep goed droog met keukenpapier. Bestrooi met zout en peper. Laat staan tot later gebruik.
  • 2 Meng de ingrediënten voor de saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Rooster de zalm op de huid op de barbecue in 5-7 minuten gaar. Zet eventueel het deksel van de barbecue erop om uitdrogen te voorkomen.
  • 4 Serveer de zalm met de remouladesaus. Lekker met friet en een groene salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip