4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
recepten Gestoofde kabeljauw met Hollandse groentenmix

Gestoofde kabeljauw met Hollandse groentenmix

ingrediënten


30 min
4 personen
200 gram magere spekreepjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

600 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

125 gram boter

dit product is niet beschikbaar

400 gram Hollandse wokgroenten

dit product is niet beschikbaar

450 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter visbouillon van tablet

benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de visbouillon aan de kook. Voeg de krieltjes en groenten toe en kook zachtjes 4-5 minuten.
  • 2 Smelt de boter. Voeg rasp en sap toe aan de boter. Schep het krieltjes-groentemengsel met 150 ml van de bouillon in een ovenschaal en leg de kabeljauwfilet erop.
  • 3 Bestrooi met zout en giet de citroenboter over de vis. Bestrooi met peterselie en dek af met aluminiumfolie.
  • 4 Zet de visschotel 9-10 minuten in het midden van de oven.
  • 5 Bak intussen de spekjes in een droge, hete koekenpan krokant en strooi ze voor het serveren over het gerecht.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 610 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 40 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip