4 personen
eenvoudig
10 min.
bijgerecht
recepten Gestoofde kippenbouten met knoflook en olijven

Gestoofde kippenbouten met knoflook en olijven

ingrediënten


10 min
4 personen
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter droge witte wijn

dit product is niet beschikbaar

50 gram groene olijven

dit product is niet beschikbaar

bol knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

4 kippenbouten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 165ºC. Schep alles in de schaal nog eens om en zet in het midden van de oven.
  • 2 Braad de kip in circa 50 minuten gaar, tot het vlees van het bot afvalt. Schep tijdens het braden regelmatig een paar eetlepels vocht over de kippenbouten. Lekker met aardappels en gemengde groenten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 785 kcal
vet 49 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 64 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes