4 personen
gemiddeld
45 min.
bijgerecht
home recepten Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

ingrediënten


45 min
4 personen
1 eetlepel arachideolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

100 gram blanke rozijnen

dit product is niet beschikbaar

100 gram gedroogde cranberry's

dit product is niet beschikbaar

500 gram venkelknollen

  • 1 Kook de venkel met de gedroogde cranberry's (of blanke rozijnen) circa 10 minuten in water met zout.
  • 2 Bak de pancetta zachtjes uit in een hete koeken- of hapjespan.
  • 3 Voeg de fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel olijf- of arachideolie toe en bak 1 minuut mee.
  • 4 Giet de venkel en cranberry's af. Voeg toe aan de pancetta, stoof circa 2 minuten en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  • 5 Lekker bij varkensvlees, kip en vis.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 250 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 5 gram