4 personen
gemiddeld
15 min.
lunch
home recepten Getoaste sandwich met avocado, feta en walnootpesto

Getoaste sandwich met avocado, feta en walnootpesto

ingrediënten


15 min
4 personen
1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

8 dikke sneeën brood

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Besmeer de boterhammen met de pesto.
  • 2 Beleg 4 sneetjes met avocado, feta en een plukje rucola.
  • 3 Leg de overige boterhammen met de besmeerde kant naar beneden op de rucola.
  • 4 Rooster de sandwiches in een contactgrill (of in een ingevette grillpan met een zware deksel op de tosti) om en om goudbruin tot de feta licht gesmolten is.
  • 5 Snijd door en serveer direct. Lekker met een groene salade.

bereidingstip

Lekker met een walnoot-rucola pesto van gepelde walnoten, grof gehakte knoflook, rucola, basilicum, walnootolie, milde olijfolie en zout en peper naar smaak.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté