5 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, ontbijt
recepten Gevuld croissantbrood

Gevuld croissantbrood

ingrediënten


20 min
5 personen
ei

dit product is niet beschikbaar

100 gram jongbelegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

100 gram beenhammen

dit product is niet beschikbaar

1 blik croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg uit en snijd de punten los.
  • 2 Leg het deeg met de punten naar buiten in een stervorm op het bakpapier en houd een cirkel open in het midden.
  • 3 Verdeel de hamreepjes over het deeg.
  • 4 Meng de eieren met de bieslook, breng op smaak met peper en verdeel over de ham. Bestrooi met geraspte kaas. Vouw de punten van buiten naar binnen over de vulling.
  • 5 Bestrijk het deeg met het ei en bak het brood in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Laat een beetje afkoelen en verdeel het brood in stukken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 245 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 13 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst