eenvoudig
10 min.
tussendoortje, klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Gevulde abrikozen en vijgen met gorgonzola en amandel

Gevulde abrikozen en vijgen met gorgonzola en amandel

ingrediënten


10 min
12 pecannoten
12 walnoten
12 amandelen

dit product is niet beschikbaar

100 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

12 dadels

dit product is niet beschikbaar

12 gedroogde vijgen

dit product is niet beschikbaar

12 gedroogde abrikozen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de abrikozen, vijgen of dadels open tot een envelopje. Verwijder indien nodig de pitten.
  • 2 Leg een stukje gorgonzola ertussen en duw een beetje aan. Druk een geroosterde amandel, walnoot of pecannoot erbovenop en serveer op een schaal als borrelhapje.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté