4 personen
gemiddeld
40 min.
hoofdgerecht
recepten Gevulde biefrolletjes met knoflook-citroenjus

Gevulde biefrolletjes met knoflook-citroenjus

ingrediënten


40 min
4 personen
1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

1 handje waterkers
20 gram gezouten boter

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 grote biefstukken

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pecorinokaas
1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

6 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

keukengaren

aluminiumfolie

  • 1 Bestrooi de rolletjes rondom met zout en peper. Verhit de rest van de olie in de braadpan en braad de rolletjes in een paar minuten mooi bruin. Neem ze uit de pan en voeg de knoflook toe aan het bakvet. Fruit een paar minuten op de laagste stand en voeg dan 2 eetlepels water, de citroenrasp en -sap toe. Breng aan de kook en leg het vlees weer terug in de pan.
  • 2 Verwarm de borden voor. Voeg de boter toe aan de jus en laat de rolletjes op een lage stand nog enkele minuten garen. Keer een paar keer om. Neem het vlees uit de pan en laat 2 minuten rusten onder een deksel of een stuk aluminiumfolie terwijl je de jus warm houdt.
  • 3 Snijd de rolletjes in 4 plakken en leg ze op de borden. Giet een flinke lepel citroenjus erover. Garneer met een pluk waterkers en serveer direct.

bereidingstip

Dit recept is lekker met bijgerechten als aardappelgratin en geroerbakte spinazie.

wijnadvies

Schenk bij dit recept Château David Beaulieu Bordeaux Supérieur.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté