- 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Bak 1 pak brunchbroodjes (300 g) volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
- 2 </h4> Snijd de minicroissants open. Boen 1 limoen schoon en rasp er 1 tl van de groene schil af. Meng 50 g roomkaas naturel met 1 tl poedersuiker en besmeer de croissants ermee. Verdeel er 50 g blauwe bessen, 1 tl vloeibare honing en 1 tl limoenrasp over
- 3 </h4> Snijd de brunchbroodjes open. Halveer 2 plakjes serranoham in de lengte en snijd 4 aardbeien in plakjes. Beleg de broodjes met een beetje rucola, de ham en aardbeien. Besprenkel met 1 tl balsamicoazijn. Breng op smaak met peper.
- 4 </h4> Kook 2 eieren in 7-9 min. hard. Pel de eieren en hak ze grof. Schil 1 rauwe witte asperge en snijd in blokjes van 2-3 mm. Meng het ei en de asperge met 2 el mayonaise. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de broodjes open en beleg met wat veldsla en de asperge-eisalade.
bereidingstip
Je kunt de brunchbroodjes ook in de airfryer afbakken. Bak ze op 200°C in ca. 4 min. goudgeel en gaar.