4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Gevulde champignons

Gevulde champignons

ingrediënten


15 min
4 personen
Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

paneermeel
100 gram kruidenroomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Draai de stelen uit de hoeden van de champignons en hak de stelen fijn.
  • 2 Verhit de olijfolie en bak de gehakte champignonstelen met de sjalot. Laat iets afkoelen en meng door 100 gram kruidenroomkaas.
  • 3 Vul de champignonhoeden met het kaasmengsel. Strooi er wat paneermeel, eventueel vermengd met wat geraspte Parmezaanse kaas over en zet ze 2-3 minuten onder een hete ovengrill.

bereidingstip

Gebruik de grootste champignons die je kunt vinden.. Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 155 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté