eenvoudig
15 min.
lunch, tussendoortje
home recepten Gevulde eieren met zes toppings

Gevulde eieren met zes toppings

ingrediënten

15 min
3 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de eieren in 7-9 min. hard. Pel en halveer ze en verdeel de helften over een bord of schaal. Garneer de eihelften elk met een andere topping:
  • 2 Beleg elke eihelft met ¼ plakje belegen kaas, 1 tl kerriesaus en 1 blokje ananas (blik of vers).
  • 3 Beleg elke eihelft met 2 tl pindakaas, sambal naar smaak en gebakken uitjes (bakje).
  • 4 Beleg elke eihelft met 1 tl groene pesto, ½ plakje mozzarella en ½ cherrytomaatje.
  • 5 Beleg elke eihelft met 1 plakje komkommer, 1 tl tzatziki en 1 zwarte olijf.
  • 6 Beleg elke eihelft met 1 el fijngesneden ijsbergsla, 1 tl caesardressing en Parmezaanse-kaasrasp.
  • 7 Beleg elke eihelft met 1/8 avocado, 1 tl sweet chilisaus en 1 verkruimelde tortillachip

bereidingstip

Kook de eieren tot 5 dagen van tevoren en bewaar ze ongepeld in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 91 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 5 gram