- 1 Kook de eieren in 7-9 min. hard. Pel en halveer ze en verdeel de helften over een bord of schaal. Garneer de eihelften elk met een andere topping:
- 2 Beleg elke eihelft met ¼ plakje belegen kaas, 1 tl kerriesaus en 1 blokje ananas (blik of vers).
- 3 Beleg elke eihelft met 2 tl pindakaas, sambal naar smaak en gebakken uitjes (bakje).
- 4 Beleg elke eihelft met 1 tl groene pesto, ½ plakje mozzarella en ½ cherrytomaatje.
- 5 Beleg elke eihelft met 1 plakje komkommer, 1 tl tzatziki en 1 zwarte olijf.
- 6 Beleg elke eihelft met 1 el fijngesneden ijsbergsla, 1 tl caesardressing en Parmezaanse-kaasrasp.
- 7 Beleg elke eihelft met 1/8 avocado, 1 tl sweet chilisaus en 1 verkruimelde tortillachip
bereidingstip
Kook de eieren tot 5 dagen van tevoren en bewaar ze ongepeld in de koelkast.