4 personen
gemiddeld
40 min.
hoofdgerecht
home recepten Gevulde kipfilet met rodebonensalade

Gevulde kipfilet met rodebonensalade

ingrediënten


40 min
4 personen
krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

400 gram rode bonen

dit product is niet beschikbaar

1 avocado

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

2 vleestomaten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes gekookte ham

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels grove mosterd

dit product is niet beschikbaar

4 kipfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 cocktailprikkers

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilets in de lengte door en bestrijk de snijzijde met mosterd.
  • 2 Leg op 4 gehalveerde kipfilets 1 plak kaas en 1 plak ham. Leg de andere kiphelften erop en steek vast met prikkers. Bestrooi met zout en peper.
  • 3 Leg de kipfilets naast elkaar in een ovenschaal of op een rooster met daaronder een braadslede. Bestrijk ze met olijfolie en bak in 20-25 minuten gaar en goudbruin in het midden van de oven.
  • 4 Bereid intussen de bonensalade. Snijd de tomaten kruislings in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes.
  • 5 Schep de tomatenblokjes met de ketchup, ui en avocado door de bonen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de bonensalade over de ijsbergsla.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 475 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 48 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté