4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Gevulde koolraap uit de oven

Gevulde koolraap uit de oven

ingrediënten


bestellen
35 min
4 personen
1 koolraap
1 eetlepel vloeibaar bakproduct

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.89
1 ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.18
400 gram rundergehakt

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.49
2 eetlepels currypasta

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.79
6 eetlepels paneermeel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.69
1 ei

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.69

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de koolraap en snijd een kapje er vanaf.
  • 2 Kook in ruim water met zout beetgaar en giet af. Laat de koolraap afkoelen en hol een beetje uit.
  • 3 Zet in een ingevette ovenschaal en vul de holte met het gehaktmengsel. Bak de koolraap nog 10 minuten af in de oven.
  • 4 Fruit de ui in het bakproduct glazig. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend rul.
  • 5 Voeg de currypasta en peper en zout naar smaak toe en bak alles nog 5 minuten.
  • 6 Schep het paneermeel en het losgeklopte ei erdoor.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | GoVega! plantaardige burger