gemiddeld
25 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Gevulde lente-eieren

Gevulde lente-eieren

ingrediënten


25 min
1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 takje munt

dit product is niet beschikbaar

2 takjes peterselie

dit product is niet beschikbaar

50 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

10 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

spuitzak

  • 1 Kook 10 eieren in 7 minuten hard. Laat schrikken onder koud water en laat afkoelen. Kook intussen de doperwten in 5 minuten beetgaar in water met zout.
  • 2 Pel de eieren en halveer ze. Wip de dooiers eruit en spoel de eiwitten af. Pureer de doperwten helemaal fijn met peterselie, munt, mosterd, boter, zout en peper. Prak de eidooiers in een kom fijn en voeg de erwtenpuree toe. Roer goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Schep de vulling over in een spuitzak of vul de halve eieren met een lepeltje met een royale toef.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram