4 personen
gemiddeld
25 min.
lunch
home recepten Gevulde omelet met vega-gehakt en bosui

Gevulde omelet met vega-gehakt en bosui

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
200 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

6 lente-/bosuitjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
8 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.78
2 eetlepels sojasaus

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.29
2 eetlepels sesamolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 7.59
1 verse gember

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.45
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.99
1 teentje knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
200 gram vegetarisch gehakt

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 7.38
bosje koriander

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35

  • 1 Snijd elke bosui in 6 stukken. Halveer eventueel het dikkere, witte gedeelte. Klop de eieren los met de sojasaus, sesamolie en gember.
  • 2 Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin 4 dunne omeletten van het eimengsel.
  • 3 Verhit intussen de overige zonnebloemolie in een andere koekenpan en bak hierin de knoflook en bosui circa 3 minuten. Voeg de sugarsnaps en het vegetarische gehakt toe en bak 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Leg de omeletten op een bord, schep de vulling erop en klap dubbel. Bestrooi met de koriander.

bereidingstip

Serveer de omelet met rijst als je dit gerecht als hoofdgerecht wilt eten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 345 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 26 gram