4 personen
eenvoudig
25 min.
voorgerecht, tussengerecht
home recepten Gevulde paddenstoelenbouillon

Gevulde paddenstoelenbouillon

ingrediënten


25 min
4 personen
2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

200 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

200 gram knolselderij

dit product is niet beschikbaar

1 winterwortel

dit product is niet beschikbaar

1 prei

dit product is niet beschikbaar

2 potten kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de kippenbouillon met 400 ml water tegen de kook aan. Voeg de prei, wortel en knolselderij toe en pocheer deze 15 minuten.
  • 2 Halveer de champignons. Schep ze met de sojasaus door de soep en verwarm 4-­6 minuten tegen de kook aan. Roer de bosui door de bouillon en serveer in warme kommen of borden.

bereidingstip

Vervang de knolselderij door pastinaak en neem gemengde paddenstoelen in plaats van kastanjechampignons in dit recept.. Voeg een scheutje sherry toe aan de bouillon.

wijnadvies

Schenk bij dit recept een Bourgogne Pinot Noir.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 85 kcal
vet 2 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate