4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Gevulde puntpaprika's uit de oven

Gevulde puntpaprika's uit de oven

ingrediënten


35 min
4 personen
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels groene olijven

dit product is niet beschikbaar

4 sneeën witbrood

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

4 tomaten

dit product is niet beschikbaar

4 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de paprika's in de lengte door en verwijder de zaadlijst.
  • 2 Leg ze met de open kant naar boven in een ingevette ovenschaal.
  • 3 Maal de tomaten met de rest van de ingrediënten in de keukenmachine tot een grof mengsel en vul hier de paprika's mee.
  • 4 Bak de paprika's in de voorverwarmde oven in circa 20 minuten gaar en mooi bruin.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 245 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté