eenvoudig
10 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Gevulde suikerschelpen met room en gebakken mandarijn

Gevulde suikerschelpen met room en gebakken mandarijn

ingrediënten


10 min
6 suikerschelpen
50 gram roomboter

dit product is niet beschikbaar

250 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

3 mandarijnen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

fijne rasp

mixer

  • 1 Boen 2 mandarijnen schoon en rasp de oranje schil. Pel alle vruchten en haal de partjes los.
  • 2 Klop de slagroom met de mixer stijf met 3 el honing. Roer de mascarpone los met het mandarijnrasp en meng de slagroom erdoor.
  • 3 Verhit de boter met de rest van de honing in een koekenpan en bak de mandarijnpartjes 3 min. op een lage stand. Keer halverwege.
  • 4 Vul de schelpen met het roommengsel en verdeel de mandarijnpartjes erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 414 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 22 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Spar boerenmetworst