4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Gevulde varkensfilet met knoflookspinazie en rozemarijnkrieltjes

Gevulde varkensfilet met knoflookspinazie en rozemarijnkrieltjes

ingredi├źnten


25 min
4 personen
1 eetlepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

450 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

900 spinazie
6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes katenspek

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes bacon

dit product is niet beschikbaar

2 geroosterde paprika's

dit product is niet beschikbaar

4 varkensfiletlapjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 cocktailprikkers

  • 1 Snijd de filetlapjes horizontaal in tot envelopjes.
  • 2 Meng de paprika met de bacon en pesto en vul het vlees ermee. Steek dicht met cocktailprikkers en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin het vlees in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar.
  • 4 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de spinazie met de knoflook 3-4 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de krieltjes 3-4 minuten. Bestrooi voor het serveren met de rozemarijn.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 480 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 35 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst