4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Gevulde varkensfilet met spinazie en rozemarijnkrieltjes

Gevulde varkensfilet met spinazie en rozemarijnkrieltjes

ingrediënten


25 min
4 personen
eetlepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

450 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

900 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes bacon

dit product is niet beschikbaar

2 geroosterde paprika's

dit product is niet beschikbaar

4 varkensfiletlapjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 cocktailprikkers

  • 1 Snijd de filetlapjes horizontaal in tot envelopjes.
  • 2 Meng de paprika met de bacon en pesto en vul het vlees ermee.
  • 3 Steek dicht met cocktailprikkers en bestrooi met zout en peper.
  • 4 Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin het vlees in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar.
  • 5 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de spinazie met de knoflook 3-4 minuten.
  • 6 Breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de krieltjes 3-4 minuten.
  • 8 Bestrooi voor het serveren met de rozemarijn.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 41 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté