4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Gevulde volkorenpannenkoek met gehakt en rozemarijn

Gevulde volkorenpannenkoek met gehakt en rozemarijn

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
6 eetlepels havermoutvlokken

dit product is niet beschikbaar

200 gram volkorenmeel

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99
250 milliliter melk

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.19
2 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.39
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.99
2 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
1 rode ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
250 gram rundergehakt

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.99
2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
200 gram cherry-/kerstomaatjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
100 gram Parmezaanse kaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.58

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Meng de volkorenbloem met de havermout, een snufje zout en de rozemarijn.
  • 2 Klop er met een garde eerst de melk en dan de eieren door tot een beslag.
  • 3 Verhit steeds een beetje olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak 8 pannenkoeken.
  • 4 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  • 5 Voeg het gehakt en de knoflook toe en bestrooi met zout en versgemalen peper. Bak het gehakt rul, schakel de warmtebron uit en schep de tomaatjes erdoor.
  • 6 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gehaktvulling over de pannenkoeken en rol ze op. Leg ze tegen elkaar aan in de ovenschaal.
  • 7 Meng de Parmezaanse kaas met de rozemarijn en bestrooi de pannenkoekrollen ermee. Bak de gevulde pannenkoeken in circa 15 minuten bruin in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 34 gram