4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
recepten Gevulde volkorenpannenkoek met gehakt en rozemarijn

Gevulde volkorenpannenkoek met gehakt en rozemarijn

ingrediënten


30 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

250 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels havermoutvlokken

dit product is niet beschikbaar

200 gram volkorenmeel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Meng de volkorenbloem met de havermout, een snufje zout en de rozemarijn.
  • 2 Klop er met een garde eerst de melk en dan de eieren door tot een beslag.
  • 3 Verhit steeds een beetje olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak 8 pannenkoeken.
  • 4 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  • 5 Voeg het gehakt en de knoflook toe en bestrooi met zout en versgemalen peper. Bak het gehakt rul, schakel de warmtebron uit en schep de tomaatjes erdoor.
  • 6 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gehaktvulling over de pannenkoeken en rol ze op. Leg ze tegen elkaar aan in de ovenschaal.
  • 7 Meng de Parmezaanse kaas met de rozemarijn en bestrooi de pannenkoekrollen ermee. Bak de gevulde pannenkoeken in circa 15 minuten bruin in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 615 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté