4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht, hoofdgerecht
home recepten Gewokte biefstuk met peultjes en paksoi

Gewokte biefstuk met peultjes en paksoi

ingrediënten


20 min
4 personen
1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

200 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

200 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

2 struiken paksoi

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pinda’s

dit product is niet beschikbaar

300 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de pinda’s in een droge, hete koeken- pan en hak ze fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan op een hoge stand en bak hierin de biefstuk zonder de marinade in circa 2 minuten goudbruin.
  • 2 Schep het vlees uit de pan. Bak vervolgens de paksoi, peultjes en champignons circa 3 minuten in het bakvet en giet de marinade erbij.
  • 3 Voeg de biefstuk weer toe en bak nog 1 minuut. Bestrooi met de pinda’s en rode peper. Lekker met noedels of rijst.

wijnadvies

Bij dit recept smaakt de Poème Grenache-Syrah lekker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 440 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 29 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté