4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Gewokte sugarsnaps met pinda’s

Gewokte sugarsnaps met pinda’s

ingrediënten


15 min
4 personen
1 zakje cassave

dit product is niet beschikbaar

50 gram ongezouten pinda’s

dit product is niet beschikbaar

200 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter satésaus kant-en-klaar

dit product is niet beschikbaar

200 gram vegetarische stukjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram snelkookrijst

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de rijst. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de sugarsnaps en plantaardige reepjes op een hoge stand.
  • 2 Verwarm intussen de satésaus met de kokosmelk in een klein pannetje op de laagste stand en roer goed los. Schep op het laatste moment de taugé en pinda’s door de sugarsnaps en bak nog kort mee. Serveer met de rijst, satésaus en kroepoek.

bereidingstip

Roerbak voor extra groenten nog een zak gesneden paksoi mee met de sugarsnaps.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 750 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 91 gram
eiwit 26 gram