gemiddeld
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Gillende keukenmeiden met chilidip

Gillende keukenmeiden met chilidip

ingrediënten


20 min
4 eetlepels mascarpone

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels chilisaus

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar

1 liter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

12 satéprikkers

  • 1 Verhit zonnebloemolie in een (frituur)pan tot 180ºC.
  • 2 Meng de bloem met de oregano.
  • 3 Haal de courgetterepen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door paneermeel.
  • 4 Frituur de courgetterepen in kleine porties goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 5 Prik de courgetterepen in de lengte op satéprikkers.
  • 6 Serveer met een dip van chilisaus gemengd met mascarpone.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram