4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi e fagioli

Gnocchi e fagioli

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 pak gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 blik cannelliniboon
1 blik borlottibonen
500 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar

1 prei

dit product is niet beschikbaar

1 venkelknol
25 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel oregano

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en voeg de tomatenblokjes, oregano en de korst van de Parmezaanse kaas toe. Bak tot het meeste vocht is verdampt. Roer regelmatig. Voeg de venkel, prei, paprika en knoflook toe en bak een paar minuten, tot de venkel zacht is.
  • 2 Voeg de azijn, bouillon, bonen met het vocht uit het blik en de gnocchi toe. Kook tot de gnocchi gaar is en verwijder de korst van de kaas. Bestrooi het gerecht met de basilicum en Parmezaanse kaas.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 415 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté