4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi in romige tomatensaus

Gnocchi in romige tomatensaus

ingrediënten


20 min
4 personen
30 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

60 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

150 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

600 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de knoflook kort. Voeg de tomaten toe en bak al roerend 2 minuten mee. Voeg de bouillon en gnocchi toe en kook circa 8 minuten.
  • 2 Roer af en toe door zodat de gnocchi niet op de bodem blijft plakken. Voeg de mascarpone toe en roer goed door, tot de mascarpone is gesmolten.
  • 3 Voeg de spinazie en basilicum toe en roer op een lage stand tot de blaadjes iets zijn geslonken. Schep de gnocchi met de saus in kommen en bestrooi met de kaas.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 520 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 13 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté