-
1
Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit
de ui 3 min. Voeg de boerenkool toe en roer tot deze is
geslonken. Pers de knoflook erboven uit en voeg de
chilivlokken toe. Bak samen nog 3 min.
-
2
Schenk 250 ml water erbij en stoof de boerenkool nog
10 min. met een deksel op de pan.
-
3
Breng intussen een andere pan met ruim water aan de
kook. Voeg de gnocchi toe en kook 2-3 min. tot ze komen
bovendrijven. Giet af.
-
4
Roer de tomatensaus en gnocchi door de boerenkool en
warm alles een paar minuten door. Breng op smaak met
zout en peper.
-
5
Serveer de gnocchi met mini-mozzarella en garneer
met de basilicum.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
599 kcal |
vet |
26 gram |
verzadigd vet |
13 gram |
koolhydraten |
78 gram |
eiwit |
22 gram |