4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met broccoli, venkel en pancetta

Gnocchi met broccoli, venkel en pancetta

ingrediënten


20 min
4 personen
1 handje Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

4 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

150 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 venkelknol
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

750 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

1 pak gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept gnocchi

  • 1 Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  • 2 Kook de broccoliroosjes 2-3 minuten in water met zout.
  • 3 Giet af en vang het kookvocht op.
  • 4 Bak de pancetta in een droge, hete koekenpan krokant.
  • 5 Voeg 2 eetlepels olijfolie en de venkel toe en bak 4-5 minuten.
  • 6 Schep 3⁄4 van de broccoli, zout en peper erdoor.
  • 7 Pureer de rest van de broccoli met 125 ml van het kookvocht, de rest van de olijfolie en de roomkaas.
  • 8 Schep de warme gnocchi met de tijm en de helft van de tomaatjes door het groentemengsel.
  • 9 Serveer de gnocchi met de broccolisaus.
  • 10 Verdeel de rest van de tomaatjes en het venkelgroen erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

bereidingstip

Neem gerookte spekblokjes in plaats van pancetta.. Vervang de helft van de roomkaas door gorgonzola.. Zie elders op de site voor het basisrecept voor gnocchi.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 700 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 31 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté