4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum

Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum

ingrediënten


25 min
4 personen
150 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

800 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

8 basilicumblaadjes

dit product is niet beschikbaar

1 bakje basilicum

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

500 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de paddenstoelen met de knoflook ca. 4 minuten op een hoge stand.
  • 2 Schep de bosui en basilicum erdoor, giet de room erbij en laat circa 2 minuten koken.
  • 3 Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  • 4 Schep de gnocchi door de roomsaus.
  • 5 Verdeel over 4 borden en bestrooi met de kaas en basilicumblaadjes.
  • 6 Lekker met gewokte groenten.

bereidingstip

Neem kastanjechampignons in plaats van gemengde paddenstoelen.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 845 kcal
vet 49 gram
verzadigd vet 24 gram
koolhydraten 71 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté