4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met paddenstoelen

Gnocchi met paddenstoelen

ingrediënten


35 min
4 personen
30 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels room

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 pak gnocchi

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter paddenstoelenbouillon

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

400 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en fruit hierin de uien 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de paddenstoelen toe en bak 10 minuten mee.
  • 2 Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Voeg de bouillon en wijn toe, breng aan de kook en laat circa 8 minuten pruttelen.
  • 3 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg vervolgens het citroensap, de room en peterselie toe aan de saus.
  • 4 Giet de gnocchi af, roer door de saus en kook de saus een beetje in op een lage stand. Verdeel de gnocchi over borden en bestrooi met de kaas.

bereidingstip

Vervang de gnocchi in dit recept door spaghetti.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 425 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 54 gram
eiwit 11 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté