4 personen
gemiddeld
50 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met stoofvlees en paddenstoelen

Gnocchi met stoofvlees en paddenstoelen

ingrediënten


50 min
4 personen
bos peterselie
1 pak gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept gnocchi
500 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter runderbouillon

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter volle rode wijn

dit product is niet beschikbaar

2 laurierblaadjes

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram runderriblap

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng het vlees op smaak met peper. Schep het vlees om en laat het vocht een paar minuten inkoken op een lage stand.
  • 2 Breng een grote pan water met zout aan de kook. Verhit de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen op een hoge stand bruin.
  • 3 Kook de gnocchi zoals in het basisrecept. Schep uit de pan als ze boven komen drijven en voeg toe aan de paddenstoelen.
  • 4 Schep om met de peterselie en serveer direct op het stoofvlees.

bereidingstip

Zoek het basisrecept gnocchi elders op www.boodschappen.nl. Neem lamsstooflapjes in plaats van riblappen.

wijnadvies

Ultimo Passo Primitivo of een Pirovano Nero d’Avola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 910 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 65 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté