4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Gnocchi met tonijnsaus

Gnocchi met tonijnsaus

ingrediënten


35 min
4 personen
1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 pot pastasaus

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 prei

dit product is niet beschikbaar

struik bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 pak gnocchi

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept gnocchi

  • 1 Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui, bleekselderij, prei en knoflook 2-3 minuten.
  • 3 Schep de tonijn en pastasaus erdoor en verwarm.
  • 4 Verwarm de ovengrill.
  • 5 Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de tomaatjes met de Italiaanse kruiden circa 2 minuten.
  • 6 Schep de gnocchi met de tonijnsaus in een ovenschaal en verdeel de tomaatjes en mozzarella erover.
  • 7 Gratineer het gerecht onder de ovengrill tot de mozzarella smelt.

bereidingstip

Geen visliefhebber? Voeg dan reepjes salami toe in plaats van tonijn.. Zie elders op de site voor het basisrecept voor gnocchi.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 700 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 32 gram