4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Goed gevulde kippenbouillon

Goed gevulde kippenbouillon

ingrediënten


15 min
4 personen
2 eetlepels bladpeterselie

dit product is niet beschikbaar

300 gram ravioli gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar

300 gram ravioli gevuld met spinazie
2 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

1 kippenbouillontablet

dit product is niet beschikbaar

1 pot kippenbouillon met vlees

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met het bouillontablet.
  • 2 Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik.
  • 3 Voeg de reepjes bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken.
  • 4 Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 12 gram